Blogger Templates

Κυριακή 25 Μαρτίου 2012

ΤΙΤΛΟΙ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ!!!

Καλησπέρα σε όλες σας...! θέλω να ευχηθώ χρόνια πολλά σε όσες γιορτάζεται σήμερα και ελπίζω να περάσατε μία όμορφη και ξεκούραστη Κυριακή !
Ο λόγος αυτής της δημοσίευσης είναι ότι θα ήθελα να ζητήσω συγνώμη από την φίλη μας ΓΙΩΡΓΙΑ με το καταπληκτικό ΤΥΧΕΡΟ ΚΟΥΜΠΙ http://lucky-button.blogspot.com/ και αυτό γιατί πίστεψε ότι έκλεψα τον τίτλο της δημοσιευσης της "ΛΑΜΠΑΔΟΔΡΟΜΙΕΣ " και τον χρησιμοποίησα και εγώ αντιγράφοντας την στην δική μου προχθεσινή ανάρτηση !!! 
Μετά λοιπόν από δική της παρατήρηση  και το σχολιο της στην  ανάρτηση μου νομίζω ότι πρέπει να εξηγήσω  πως έτυχε να βάλω και εγώ τον ίδιο τίτλο
Η αλήθεια είναι ότι έτσι φαίνεται να έγινε όλο αυτό αλλά πραγματικά δεν υπήρχε καν η πρόθεση από έμενα για κάτι τέτοιο.
Γιατί όχι μόνο δεν είχα προσέξει ότι υπήρχε πάλι αυτός ο τίτλος σε άλλη δημοσίευση ,αλλά με τον τίτλο "ΛΑΜΠΑΔΟΔΡΟΜΙΕΣ"  είχα είδη ονομάσει το album  φωτογραφιών μου στο facebook  το 2010 τις λαμπάδες εκείνης της χρονιάς!!!!!!!
Δηλαδή με΄λίγα λόγια απλά τα ...μεγάλα πνεύματα συναντιούνται  ...!
Αυτά ...
Ελπίζω να μην σας κούρασα
Καλό βράδυ

8 σχόλια:

  1. εμεις οι Γυναικες τελικα ειμαστε παραξενα οντα..τι να πω..πλακα κανεις..πιστευω δεν πρεπει ν'απολογεισαι..παει περασε..να σαι καλα..ομορφη βδομαδα καρδια μου..σε φιλω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Συμβαίνουν αυτά! Το έχω πάθει κι εγώ. Τέλος καλό όλα καλά! Φιλάκια πολλά και καλή εβδομάδα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τι μπέρδεμα! Δεν καταλαβαίνω, έπρεπε να τσεκάρεις όλα τα blogs πριν βάλεις τίτλο??? Τι να πω.. υπομονή!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΟΥΥΥΥ....εχει συμβει αυτοοο...
    Ας ειμαστε λιγο πιο χαλαρες με τους τιτλους και τα δικαιωματα...
    Δεν χρειαζεσαι να απολογεισαι αλλα απο την αλλη...μπραβο σου που εχεις την ευγενεια να εξηγησεις τι συμβαινει.....
    Καλη σου μερα και να εχεις μια υπεεεροχη εβδομαδα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Κοριτσάκι μου, μπράβο για την κίνηση, αλλά πιστεύω ότι δεν χρειάζεται να αισθάνεσαι άσχημα, διότι σίγουρα δεν υπήρχε πρόθεση και δεν είναι ότι και η λέξη αυτή είναι μοναδική και τόσο πρωτότυπη πια που μόνο ένας μπορεί να την σκεφτεί! Ας χαλαρώσουμε λίγο... είμαστε εδώ για να δίνουμε χαρά η μία στην άλλη και όχι για να βγάζουμε τα μάτια μας... Σε φιλώ και να μην στεναχωριέσαι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Και έρχομαι τρίτη και καταϊδρωμένη να πω οτι δεν είχα δει καμία απο τις δύο αναρτήσεις και ο τίτλος μου είναι παραπλήσιος.Πάντα προσπαθώ να βρίσκω τίτλους ιντριγκαδόρικους,για να γαργαλάει τον άλλον να δει την ανάρτηση,(ΕΔΩ δεν είχα και πολλά περιθώρια) θα προτιμούσα να μην έχουν χρησιμοποιηθεί,αλλά και να έχουν, μέσα στο χαμό των χιλιάδων blogs, πιστεύω οτι ο καθένας βάζει τη δική του σφραγίδα στα πραγματα.
    Οταν έμαθα για τη διένεξη αργα χθες το βράδυ (λόγω απουσιών μου ,θα μείνω στο τέλος μεταξεταστέα) σκέφτηκα να αλλάξω τίτλο αλλά ήδη εχουν σχολιάσει άτομα. Είναι κρίμα να χαλιόμαστε για κάτι τέτοια και ειλικρινά πιστέυω οτι η Γιωργία με τη δουλειά της δεν μπορεί να μπερδευτεί απο καμιά μας, γιατί είναι ξεχωριστή,όπως κι η δική σου παρουσία δίνει άλλο στίγμα, όπως κι εγω κάνω άλλα πράγματα. Αν ανακάτεψα ξανά την τράπουλα ζητώ κι εγω συγγνώμη.
    ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΝΑΧΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΕ ΥΓΕΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Σε περιμένει βραβειάκι στο σπιτάκι μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Τι μπέρδεμα! Δεν καταλαβαίνω, έπρεπε να τσεκάρεις όλα τα blogs πριν βάλεις τίτλο??? Τι να πω.. υπομονή!! Αντέγραψα το μπλεγμένο κουβάρι! χε χε

    ΑπάντησηΔιαγραφή