Blogger Templates

Σάββατο 10 Μαρτίου 2012

ΔΩΡΑΚΙ , ΒΡΑΒΕΙΑΚΙ και ΠΟΛΥ ΑΓΑΠΗ !

Ο ταχυδρόμος δεν είναι ένα πρόσωπο που όταν το βλέπεις τώρα τελευταία χαίρεσαι και πάρα πολύ...έτσι δεν είναι?Καταλαβαίνετε φαντάζομαι όλοι τι εννοώ! Τι καλό μπορεί να κρύβει αυτός ο μακρόστενος τις περισσότερες φορές άσπρος φάκελος που φέρνει? Λογαριασμούς χαράτσι άντε στην καλύτερη κανένα διαφημιστικό έντυπο ! Εχθές όμως το πρωί μου έδωσε μεγάλη χαρά όταν μου παρέδωσε το δωράκι που μου έστειλε η φίλη μας η Μαρία  http://scrapmaria.blogspot.com/  ...! Ένα καταπληκτικό πορτοφολάκι ,τσαντάκι  πολύ κομψό και προσεγμένο ! Σ ευχαριστώ πολύ Μαράκι μου ! Ήταν για εμένα μία πάρα πολύ όμορφη έκπληξη! Είναι πολύ όμορφο συναίσθημα να ξέρεις ότι έχεις νέους φίλους οι οποίοι σε σκέφτονται και σε στηρίζουν! Χίλια ευχαριστώ και πάλι!
Παράλληλα θα ήθελα να ευχαριστήσω και την Πηνελόπη http://penyscreations.blogspot.com/  για το βραβειάκι που μου χάρισε πριν λίγες μέρες !
Κορίτσια , ευχαριστώ για οτιδήποτε κάνετε για εμένα !

5 σχόλια:

  1. Μπράαααβο! Η Μαρία μας δεν παίζεται με τίποτα ομως, μα τι υπέροχο τσαντάκι είν'αυτό! Και πάνω απ'όλα από καρδιάς! Πήρες και βραβειάκι από τη Peny! Πάντα τέτοια Ελενάκι μου!!! Πολλά φιλάκια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Είναι πανέμορφο και πολύ σικάτο!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πάντα τέτοια, κουκλίτσα μου! Φιλάκια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. πέρνα απο το σπιτάκι μου!!σε περιμένει παιχνιδάκι!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καλώς σε βρήκα στο σπιτάκι σου,θεωρώ ότι είναι πολύ όμορφο και αξιόλογο!!!Οι δημιουργίες είναι υπέροχες!!Καλορίζικο το δωράκι και το βραβειάκι σου!!Θα σε παρακολουθώ και θα χαρώ πολύ να σε δω και στο σπιτάκι μου να τα λέμε!!!Φιλάκια και καλή εβδομάδα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή