Blogger Templates

Τρίτη 6 Μαρτίου 2012

ΘΕΛΩ ΤΗΝ ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΣΑΣ!

Καλημέρα!
Χρειάζομαι την βοήθεια σας σε ένα θέμα που με δυσκολεύει αρκετά !
Τι πρέπει να κάνω για να μου πετύχει σωστά το ΝΤΕΚΟΥΠΆΖ πάνω σε κερί????
Το δούλεψα λίγο αλλά επειδή το αποτέλεσμα δεν είναι αυτό που θέλω και μάλλον δεν βάζω τα σωστά υλικά θα ήθελα κάποιες οδηγίες από εσάς!
Σας ευχαριστώ πολύ!

8 σχόλια:

  1. Elene καλημέρα! Είχα κάνει decoupage πριν από αρκετό καιρό επάνω σε κερί και είχα χρησιμοποιήσει χρησιμοποιήσει μια ειδική κόλα για κερί της efco, που λέγεται Kerzengrundierung. Το αποτέλεσμα ήταν αρκετά καλό! Όμως μπορείς να επισκεφτείς τον παρακάτω σύνδεσμο και αν τηλεφωνήσεις, να ξέρεις είναι πολύ εξυπηρετική κοπέλα!!! Ελπίζω να σε βοήθησα!!! Καλή σου μέρα... http://decomagia.gr/art_hobby_store/home.php

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Elene καλημέρα!!!! όσο αφορά decoupage πάνω σε κερί το πολύ βασικό είναι να μην είναι αρωματικό το κερί!!! για το λόγο ότι έχει μέσα αρωματικό έλαιο και κάποια στιγμή θα πετάξει το decoupage!!!! αν χρησιμοποιήσεις χαρτί πρέπει πρώτα να το μουσκέψεις και κατόπιν να το βάλεις σε χαρτί κουζίνας για να τραβήξει τα πολλά νερά!!! αν χρησιμοποιήσεις χαρτοπετσέτα θέλει λίγο προσοχή να μην σου σκιστεί!!!!αν βάλεις ριζόχαρτο θέλει ξέφτισμα περιμετρικά του σχεδίου!!!! όσον αφορά την κόλλα μπορείς να χρησιμοποιήσεις την απλή που κάνουμε decoupege η κάποια άλλη για κερί!!!! Εγώ έχω χρησιμοποιήσει και κόλλα για κερί και κόλλα για κανονικό decoupage!!! Μπορείς ότι χρειαστείς να με επισκεφτείς στο σπιτάκι μου και επίσης μπορείς να τηλεφωνήσεις στην Καβάλα στην Κα Αφροδίτη Aprodities Hobby η οποία είναι εξυπηρετικότατη!!! και οι δουλειές της δεν περιγράφονται!!! ότι με χρειαστείς εδώ είμαι!!!! Σε φιλώ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. πολυ καλες οι πληροφοριες που σου δωσανε...να προσθεσω οτι μπορεις να κολλησεις την χαρτοπετσετα και με ζεστο μεταλικο αντικειμενο(κουταλι,σιδερακι).
    Πχ δες εδω http://www.youtube.com/watch?v=Y78IHo3TEbo
    και δεν χρειαζεσαι ουτε κολλα ....γιατι θερμαινοντας το κερι η χαρτοπετσετα κολλαει.φιλιααα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. γειά...κάπου είχε πάρει το μάτι μου μια τεχνική με πιστολάκι μαλλιών...δηλαδή με ζεστο αέρα απο το πιστολάκι...δε το χω δοκιμάσει απλα μου φάνηκε ενδιαφέρον...φιλιά και καλή επιτυχία!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Κορίτσια σας ευχαριστώ πάρα πολυ Τελικά κατάλαβα ότι έβαζα τα σωστά υλικά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΕLene έχεις ένα βραβείο από εμένα! Καλή συνέχεια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Καλή σου μέρα!!!! Ένα πολύ ωραίο τρόπο για να κάνεις decoupages στο κερί θα βρεις στο blog ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΥΘΕΝΑ… http://nenakarascreations.blogspot.com/2011/11/blog-post_18.html
    Πραγματικά είναι πολύ εύκολο να το κάνεις… και σίγουρα δεν έχεις πρόβλημα να σου πάρει το κερί φωτιά, γιατί με τις κόλλες του decoupage έχει συμβεί!!! Καλή επιτυχία!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. καλημερα Ελενακι..το ντεκουπαζ στο κερακι της Λαμπρης ειναι λιγο επικινδυνο..αλλα οσες φορες και αν εκανα..το ξεκινας απο τη μεση..και εβαλα αραιομενη ατλακολ..η χαρτοπετσετα..η χαρτι..μου βγηκε πολυ καλο..το δωρακι σου το εστειλα αναμενε τον ταχυδρομο..καλη συνεχεια..σε φιλω..

    ΑπάντησηΔιαγραφή