Blogger Templates

Τρίτη 11 Σεπτεμβρίου 2012

Αναμνήσεις!

Αχ αυτή η πρώτη μέρα στο σχολείο!
Μία ημέρα με έντονα συναισθήματα
Προσμονή,
 καμιά φορά φόβος,
 χαρά,
ενθουσιασμός....
Θυμάστε????

10 σχόλια:

  1. υπεροχη μερα!ακομη και μετα απο παρα..παρα πολλα χρονια!!!!!καλη σχολικη χρονια!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ξεχνιέται;Ό,τι ζούμε στην παιδική ηλικία είναι πάντα περισσότερο αποτυπωμένο στη μνήμη μας.Ποιος μιλάει για την πρώτη μέρα στη δουλειά;Καλή σχολική χρονιά για γονείς ,μαθητές,δασκάλους!
    Υ.Γ.Θα μας διευκολύνεις πολύ εάν βγάλεις την λεκτική επαλήθευση...δεν προσφέρει κάτι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πρώτη μέρα... Αγωνία για το πως θα πάει η νέα σχολική χρονιά.. Σε ποιο θρανίο θα καθήσω.. Σαν χθες ήταν.. Ακόμα έχω τη μυρωδιά των καινούργιων βιβλίων στη μύτη μου! Δε χόρταινα να τα μυρίζω (ακόμα το ίδιο κάνω..) Καλή σχολική χρονιά σε όλα τα παιδιά!!!! Φιλάκια Ελένη μου! Μου'λειψες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πάντα θα τις θυμάμαι αυτές τις μέρες....τις δικές μου...και των παιδιών μου.....
    Να περνάς όμορφα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Εγώ δεν πήγα στο νηπιαγωγείο. Τον παλιό εκείνον τον καιρό δεν ήταν υποχρεωτικό! Θυμάμαι έντονα την πρώτη μέρα στην Α δημοτικού. Έχοντας ακούσει για τα παιδάκια που δεν θέλουν το σχολείο και κλαίνε, είχα πάρει το "ρόλο" μου. Για να μη φύγει η μαμά μου, παρίστανα την τεθλιμμένη. Την ώρα του μαθήματος όλα μια χαρά και στο διάλειμμα, με τη μαμά στα κάγκελα, πάλι... τεθλιμμένη! Μέχρι που ρώτησε η μάνα μου τον διπλανό μου - φίλος από τη γειτονιά - και ο τύπος με έδωσε στεγνά! "Η Φανή? Μια χαρά είναι! Μόνο στο διάλειμμα είναι στεναχωρημένη!" 3 διαλείμματα πρέπει να διήρκεσε η "παράστασή" μου!
    {Fan, όπως λέμε sofan!}

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αναμνήσεις με τόσο πολλά συναισθήματα, σαν χθες μου φαίνετε!Καλό φθινόπωρο εύχομαι!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. τελεια δουλεια σε περιμενω στο μπλογκ μου να τα λεμε απο εκει και να μου λες την γνωμη σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αν θυμάμαι λέει; κι ας έχουν περάσει έτη πολλά!!!
    Καλό Φθινοπωρινό Σ/Κ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Αχ!! Αυτή η μέρα που μυρίζει κιμωλία και σχολικά βιβλία!!! Υπέροχη μέρα!!! Καλή σχολική χρονιάαααα!!! Χα χα χα!!! Καλώς σε βρήκα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Γλυκιές αναμνήσεις. Ποιος μπορεί να μη θυμάται τις πρώτες μέρες του σχολείου! Στα νήπια νά μας κρατά η μαμά από το χέρι! το Δημοτικό με την πρώτη δασκάλα να μας γνωρίσει στην αρχή και μετά να μάθουμε τα πρώτα μας γράμματα. Το Γυμνάσιο. Μεγαλύτερο σχολείο .κΚαινούριους φίλους εφηβία! τι να πρωτοθυμηθεούμε τέτοιες μέρες. Νά 'σαι καλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή